Share on Facebook Megosztom az oldalt

Nálam:

Kép

Kép

Kapcsolat:
info@piercingkerdesek.hu

Utókezelés letöltése:A piercingek utókezelésének letöltése

Milyen ékszert válasszak?

Kérdezd meg a piercert akakihez mész, hogy õ ad-e majd neked piercinget, vagy neked kell vinni/te is vihetsz. Ha õ ad és ez neked is megfelel, akkor semmi egyéb teendõd nincs, õ tudni fogja hová mi a leg megfelelõbb.
Amennyiben te fogod megvásárolni, hasznos lehet az alábbi iránymutatás:
A szúrásnál szinte minden esetben kezdõpiercing kerül be.(kivétel pl. fül) Azért van ez, mert a szúrásnál az adott terület megduzzadása miatt a gyógyulásig sokkal hosszabb szárra van szükség az esetleges benõvés megelõzése érdekében.
Kezdõpiercingnek legjobb a fém, legalább 316L minõségû, mégjobb a titán, ez viszont picit drágább.

 

Nyelv:

Legalább 1.6/20-22mm hosszúságút kell venned, kezdőpiercingnek kizárólag fémet. Ezt a gyógyulás után kicserélheted akár 14mm-esre is, nyelved vastagságától és egyéni ízlésedtõl függõen. Ha már hozzászoktál a nyelvékszeredhez, tehetsz bele műanyag szárút is.

Köldök:

Legalább 1.6/10-11, vagy hosszabb szárú banán alakú piercing, lehetõleg fém. Késõbb, ha esetleg elkezd "kinõni",még mindig kicserélheted rövidebbre, ugyanis nem ritka, hogy még 8mm-es szárral is kapsz, talán pont ezért. Köldöknél a kezdõ piercing bent is maradhat, nem szükséges kicserélni. Titán piercing esetében gyorsabb gyógyulásra lehet számítani. Kezdőpiercingnek olyan ékszert ajánlok, amelyiknek két sima golyó van a végén. Ez nem nehéz, nem akad be semmibe, ellenben a "csüngős" piercinggel, amit elsőre nem ajánlott berakni.

Fül, industrial, orr:

Vedd meg ami tetszik és kész! :) Más dolgod nincs, itt a méretek nem változnak. Cseréje szükségtelen.

Ajakpiercing:

 1.2 vagy 1.6mm-es minimum 10mm hosszú egyenes szár. Lehet szilikon, vagy acryl szárú is.

Szemöldök:

 1.2mm átmérõjû szemöldöködhöz igazodó hosszúságú tetszõleges.

Intim, speciális helyek:

1.2 és 1.6mm-es piercing is alkalmazható, bár minnél vastagabb a szár, annál kisebb a kilökődés esélye. Méretét és alakját leginkább a célterület határozza meg. 


A méretekre vonatkozóan további segítséget kapsz a "méretek" menüpontban!