Share on Facebook Megosztom az oldalt

Nálam:

Kép

Kép

Kapcsolat:
info@piercingkerdesek.hu

Utókezelés letöltése:A piercingek utókezelésének letöltése

Amit nálam megtalálsz:

A behelyezés klimatizált, tiszta, igényes környezetben zajlik. Külön WC, mosdó illetve ingyen wifi hotspot áll rendelkezésre a vendégek és kísérőjük részére.
Steril sebészi kesztyût és egyszer használatos branületût, valamint előre sterilizált fogókat/műszereket használok, amit elõtted bontok ki a steril csomagolásból.
Kérésre érzéstelenítést alkalmazok, ami az adott helyzettõl függõen lehet Lidocain, vagy fagyasztó spray. Garantálom, hogy nem fogsz elviselhetetlen fájdalmat érezni!
A piercing és a szükséges orvosi eszközök sterilizálására laboratóriumban használatos autokláv illetve hőlégsterilizátor áll rendelkezésre. A nem hőálló piercingeket vegyszeres, ún. hidegsterilizálással fertőtlenítem. A szükséges ovosi mûszerek mind minõségi, orvosi fémbõl készült darabok.

A szúrás elõtt felkereshetsz, személyesen megbeszélhetjük mi az igényed. Közösségi oldalon, vagy email-ben (info@piercingkerdesek.hu) folyamatosan kapcsolatban lehetünk. Emellett igyekszem a  honlapon minden szükséges információt megadni.
Alap piercingeket nálam is beszerezhetsz, de te is hozhatsz magaddal. Ha korábban már használt piercinget hozol magaddal, kérlek, hogy azt alaposan tisztítsd meg! Ezt még sterilizálni fogom, ami kb. 10-15 perc.  A nálam vásárolt kezdő piercingek előre le vannak sterilizálva, steril csomagolásban várják a behelyezést, azonnal felhasználhatók.
Minden általam javasolt eszköz és szer beszerezhetõ recept nélkül bármelyik gyógyszertárban! Az utókezeléshez minden információt megkapsz az "utókezelés" menüpont alatt. Ha maradéktalanul betartod, hamar meggyógyul a piercinged.

piercingkerdesekpiercingkerdesekpiercingkerdesekpiercingkerdesekpiercingkerdesekpiercingkerdesek

Ha bármi problémád adódik a piercingeddel kapcsolatban, késlekedés nélkül keress fel, hidd el, nagyon szívesen és teljesen ingyen segítek! Ha az általam behelyezett piercinget szeretnéd cserélni, szintén ingyen és szívesen segítek, steril körülmények között. Mások által behelyezett piercing cseréjét, kezelését is megoldjuk anyagáron, a jó tanács pedig szintén ingyen van, ahogyan a honlapom is teljesen nyilvános, bárki számára elérhetõ.