Share on Facebook Megosztom az oldalt

Nálam:

Kép

Kép

Kapcsolat:
info@piercingkerdesek.hu

Utókezelés letöltése:A piercingek utókezelésének letöltése

Szúrás elõtt... Mielõtt elindulsz a piercerhez

 Ne fogyassz alkoholt, drogot. Ezektõl a hajszálerek kitágulnak, erõs vérzés alakulhat ki. Soha ne menj éhgyomorral, vagy fáradtan piercinget szúratni, mivel a stressztõl a vércukorszint leeshet és rosszullét, ájulás lehet a következménye! Ha rosszul érzed magad, feltétlenül jelezd azt. Jól jöhet ilyenkor egy kis szõlõcukor elfogyasztása. Amennyiben érzékeny vagy a lidocainra, azt feltétlenül közöld az "akció" elõtt!

Orális piercing készítése elõtt:

Alaposan moss fogat, a beavatkozásig már ne egyél, és ne rágózz!

Egyéb testfelületen lévõ piercingek készítése elõtt:

Fürödj meg alaposan, fürdés után ne használj testápolót és kozmetikumokat a szúrás várható területe körül. Testékszerek szúrásánál számolnod kell azzal, hogy a szúrás napján már nem ajánlott újabb pancsizás, és az azt követõ néhány hétig csak zuhanyozni lehet, azt is csak rövid ideig.

Amennyiben a szúrandó piercing és/vagy annak ki- vagy bemeneti pontja szõrrel borított területre esik, annak borotválása szükséges a szúrás elõtt. (Itt nem a szemöldök piercingre gondolok)

 Testékszert célszerû a hideg hónapokban megcsináltatni,  ugyanis a meleg és az izzadás lassítja a gyógyulást, növeli az esetleges fertõzések kialakulásának esélyét.

Célszerû  még a szúrás elõtt beszerezned az "utókezelés"-ben leírt szükséges löttyöket és krémeket, mert a szúrás után már nem kellemes zsibbadtan a gyógyszertárban sort állnod.
Az egész árát úgy kalkuláld, hogy: Piercing ára + szúrás ára + fertõtlenítõ szerek ára. Tehát ennyi pénzednek kell lenni hogy piercinged legyen. Ha lespórolod a fertõtlenítõ árát, vagy nem tartod be az utókezelésben leírtakat, begyullad az egész és lehtet kivenni a pc-t. Akkor pedig ugrott a piercinged és a pénzed is. A piercer csak magáért a szúrásért vállalhat garanciát, az utókezelés a te felelõsséged.
Ha még csak gondolkodsz a piercingen, ne sajnáld az idõt és a fáradtságot arra, hogy elõzetesen elmész a piercerhez és elmondod neki pontosan mit szeretnél, megnézeted vele, hogy a kiszemelt helyre egyáltalán lehet-e szúrni, hiszen minden embernek más a testfelépítése. Én ezért nem kérek pénzt és tényleg nagyon szívesen adok tanácsot, de szerintem mások sem kérnek ezért semmit.

Fontos!
A 16 évesnél fiatalabbaknak nem vállalok testékszer-behelyezést. Az intim testékszerek esetében az alsó korhatár 18 év. A 18 évesnél fiatalabbak esetében szülői beleegyezéssel sem vállalom. Kiskorúak testékszerezését, csak akkor vállalom, ha a szülő is jelen van az eseményen és írásban járul hozzá a beavatkozáshoz. Minderről a 2007-ben megjelent 1136-os törvény rendelkezik. Köszönöm a megértéseteket!